Varsinainen koijari / PM is really a cheat

Luin artikkelin pääministerin vatuloinneista liike-elämässä ja mieleen tuli ensimmäisenä miten törkeää kepulipeliä on harrastettu veromaksajien kustannuksella.

Rahaa on jaettu vuoroin perheelle ja kavereille, nyt on sitten päästy ihan toisenlaisiin sfääreihin Vake Oy:n kautta. Hallitus voi myydä valtion omaisuutta ja päättää miten rahat käytetään ilman eduskunnan hyväksyntää.

Voi sanoa, että pääministerillä on nyt oma soma miljardiluokan omaisuus ja lähes loputon kassa perheelle ja kavereille jaettavaksi.

———————————————————————————————————-

I read an article on the Prime Minister’s actions in the business world, and first thought was how bad his game was at the expense of taxpayers.

Money has been shared with family and friends, and now it has come to quite different spheres through Vake Oy. The government can sell state property and decide how the money will be used without parliamentary approval.

One can say that the Prime Minister now has his own billion-dollar property and almost endless cash for distribution to family and friends.

 

Kategoria(t): Jupinat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.